Hemma igen

Var till Luleå igår å handlade till smörgåstårtan som ja ska göra imorn. D slutade me att ja stannade å sov hos syrran... D e så roligt att vara där! Både ja å Alvin trivs så bra me henne! Tack för all hjälp alltid!
 Moster och Gossen...

Eftersom ja inte hade tänkt stanna så hade ja ju inte me mej barnvagnen. Å d betydde ju att Gossen inte hade nånstans att sova, men eftersom ja har världens bästa Älskling så va han så snäll å sa att ja skulle fara på Barnens Hus å köpa en resesäng, så att ja skulle kunna stanna!
Hittade en som va bra å i bra prisklass. Men innan ja fick ihop den. (Egentligen va d inte så svårt, men me min IQ så...)
 Men till slut lyckades ja. Me hjälp av syrran. Tanx! :-P Den kommer nog att komma till användning till sommaren när vi ska på semester! Längtar!

Kände syrrans bebbe sparka i magen igår. Blev nästan lite sugen på en till! Så mysigt att va gravid! Men så kom ja å tänka på förlossningen, å då ångrade ja mej på en gång... :-/
Ja har ju min lilla Gosse som ska få all uppmärksamhet nu.

Köpte lite nya kläder till Gossen igår. Inte för att han behöver utan för att ja kände bara för d. Jättegulliga! Åsså köpte ja en ny mössa. D behövde han verkligen! Den va jätte gullig! Får väl lägga ut nå bilder på den me nån dag!


Idag har vi varit ute å gått me Sandra. Verkligen skönt ute idag! Fantastiskt! Men tusan va ja började svettas när ja kom in. Och hur d brände på kinderna! Huuu!
Gossen fortsatte att sova på balkongen när vi kom hem. I över två timmar. Så skönt för honom att sova ute i friska luften!
Nu ligger han å snarkar här på soffanbrevid mej... Så liten å snarkar. Undrar hur d blir när han blir stor???

Imorn får vi middagsgäster. Theresa me familj ska komma innan dom åker vidare mot Neistis.
Nå väl, nu ska ja väl försöka göra nåt vettigt. Kanske hänga upp tvätten lr nå.

Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0